Jouw eigen, persoonlijke bruiloft 

Het leukste aan trouwen is uiteraard… de organisatie! Nee grapje natuurlijk, het fijnste aan trouwen is eerder het hele zooitje aan iemand anders over kunnen dragen om vervolgens zonder zorgen aan de mooiste dag van je leven te beginnen. Toch zijn er bepaalde dingen waar het stel toch liever een eigen inbreng in heeft. Op dit moment worden er namelijk heel vaak weddingplanners ingehuurd die met het stel in gesprek gaan om er vervolgens achter te komen welk type trouwerij er het beste bij ze past. Toch kan de uitvoering hiervan soms het beste worden ondersteund door wat persoonlijke elementen toe te voegen. Als je dit doet, zullen je gasten namelijk altijd herkennen dat het echt om jullie dagje gaat. 

Foto’s uiteraard!

Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om bepaalde foto’s op te hangen van jullie en de gasten samen. Je zou er ook een leuk spel van kunnen maken, of je kunt foto’s betrekken bij de tafelschikking. Dan kan je er bijvoorbeeld voor gaan om een foto uit de oude doos te pakken en dat iedereen zijn of haar plek aan tafel moet zoeken door de juiste foto te vinden. Je zou dit ook kunnen verlengen door op iedere tafel een wegwerpcamera neer te leggen, zodat je aan het einde van de avond jullie gezamenlijke fotoalbum kunt uitbreiden.

Een geschenk aan het einde van de avond 

Een trend die overgewaaid is uit Amerika, is toch wel het samenstellen van cadeautasjes om aan het einde van de avond aan je gasten mee te geven. Hoe je hier nog een persoonlijk element aan kan toevoegen, is door een cd te branden met daarop een paar foto’s van jullie samen met de gast. Vergeet hierbij niet om genoeg LP buitenhoezen aan te schaffen. Hier zou je dan ook nog een leuke boodschap op kunnen schrijven. Verpakkingszakjes kopen is ook nog een goede tip wanneer je nog wat kleine items aan het cadeautasje wilt toevoegen. 

Lekker uit je plaat gaan 

Het zou ook tof zijn, om je gasten bepaalde inzendingen te laten sturen voor de muziek van de avond. Dit kan tegenwoordig al via bepaalde online-omgevingen die het mogelijk maken om via een QR-code, live verzoeknummers in te sturen. Zo kun je op de avond zelf bekijken welke sfeer er hangt, en waar je vrienden en familie zin in hebben. Van Jan Smit tot The Golden Earring, niks is te gek voor jouw publiek.