Hier vind je een uitstekende tweedehands bedrijfswagen

Bedrijfswagens zijn voor veel ondernemingen écht onmisbaar geworden. Ze zijn er voor het vervoeren van mensen en materialen en zorgen ervoor dat elke klus direct kan worden uitgevoerd. Elk beroep heeft een eigen gepersonaliseerde bedrijfswagen nodig. Ben jij als starter met je eigen business op zoek naar een betrouwbare bedrijfswagen die ook nog een beetje voordelig geprijsd is? Lees dan snel deze blogpost vol met handige informatie!

Ga voor tweedehands

Online zijn er veel tweedehandswagens te koop. Wil je zeker zijn van een betrouwbare wagen die jou nog lange tijd trouw zal dienen? Neem dan eens een kijkje op de website van een betrouwbaar verkoopbedrijf. De bedrijfwagens occasions die zij verkopen, zijn allen grondig gecheckt voordat ze weer een nieuwe eigenaar krijgen. Online zie je tevens alle nodige informatie van de bedrijfswagens, zo check je bijvoorbeeld de kilometerstand en het bouwjaar.

Financial leasen van je bedrijfswagen

Heb jij momenteel niet het geld om gelijk een eigen wagen aan te schaffen? Dan is het misschien een goede optie om je bedrijfswagen te leasen. Op deze manier kun je als starter wél gebruik maken van een mooie bedrijfswagen en houd je genoeg kapitaal over om te kunnen ondernemen. Wanneer je een bedrijfswagen wilt leasen bij dit verkoopbedrijf is het niet nodig om je jaarcijfers te laten zien. Zo is deze optie zeer aantrekkelijk voor beginnend ondernemers. In de meeste gevallen bepaal je zelf je leasecontract. Zo kun je zelf de periode van het leasen bepalen en bepaal je mee over de maandtermijn en de aanbetaling. Ook heb je bij dit bedrijf de keuze uit heel veel soorten occasions. Zo zit er altijd wel een wagen bij die volledig bij je wensen aansluit. Tevens heb je ook nog allerlei fiscale voordelen aangezien je de nieuwe economisch eigenaar wordt van de bedrijfswagen. Zo krijg je te maken met de btw-teruggave, renteaftrek, investeringsaftrek en afschrijving op de balans.

Meer informatie nodig?

Heb je meer informatie nodig voor het maken van een goede keuze? Neem dan zelf contact op met het bedrijf. Zij staan voor je klaar met transparant en deskundig advies wanneer je dit nodig hebt. Omdat de meeste wagens in de directe voorraad zitten, is de verkoop snel rond en kun je vaak al binnen 24 uur je nieuwe bedrijfswagen komen ophalen. Ben jij aan het zoeken naar een middelgrote bedrijfswagen waar al je spullen in zullen passen? Neem dan eens een kijkje naar de Ford Transit Custom occasion. Deze wagen staat voor luxe, ruimte en comfort. Ook is hij volledig aan te passen naar wens en komt hij in vele verschillende uitvoeringen. Weet jij al voor welke bedrijfswagen jij gaat?